• Alles
  • Webdevelopment
  • Design
  • Online strategie

Voor Strandhotel Noordzee op Texel hebben we een nieuwe moderne website mogen ontwikkeling. De website beschikt over een koppeling met het reserveringsprogramma BookZo. Dit project is in samenwerking met Faker Agency opgeleverd.

Webdevelopment

Een informatieve website met een speels en kleurrijk uiterlijk is ons doel geweest tijdens het uitdenken van de nieuwe website voor het Coenecoop College. Zowel aantrekkelijk voor jonge bezoekers als de ouders van jonge bezoekers.

Webdevelopment Design

Een frisse en gebruiksvriendelijke WordPress website. Reserveringen voor diverse markten kunnen gemakkelijk geplaatst worden via de maatwerk reserveringsmodule die speciaal voor Dynamic Promotions is ontworpen en ontwikkeld.

Webdevelopment Design

Een flexibel opgebouwde website voorzien van elementen die onderscheidend zijn in een competitieve branche. Dit zijn de uitgangspunten geweest tijdens de ontwikkeling van de nieuwe website voor Van ’t Hof. Regionaal één van de grotere makelaarskantoren met een uiteenlopend dienstenaanbod.

Webdevelopment Design Online strategie

Met al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van ultrasoontechniek is A.D. Jansen Zwolle B.V. de nr. 1 ultrasoon reiniger specialist online. Wij hebben ze verder geholpen met het moderniseren van zowel de huisstijl als de website.

Webdevelopment Design

In 2017 hebben we een website ontwikkeld voor de KlanthousiasmeFabriek, in 2019 hebben we deze omgebouwd naar een multisite netwerk waardoor er met één WordPress installatie twee websites draaien. Voor beide labels dezelfde layout met een unieke huisstijl.

Webdevelopment Design Online strategie

Een unieke moderne uitstraling voor een vooruitstrevend bedrijf. Umbrella was op zoek naar een website waar zowel hun diensten als producten op een duidelijke manier weergegeven konden worden voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Webdevelopment Design

Het bedrijfseconomisch adviesbureau Jac’s Den Boer en Vink klopte aan bij DoubleWeb voor een moderne look. Door het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl en een moderne WordPress website hebben we hier gehoor aan gegeven. Middels flexibele elementen is deze website gemakkelijk te beheren voor de medewerkers van Jac’s Den Boer en Vink.

Webdevelopment Design Online strategie

De splinternieuwe website van M@ heeft door het unieke design met veel visuele elementen een eigentijdse en herkenbare uitstraling. Een knap staaltje ‘mobile first’!

Webdevelopment Design

Geknipt of gestyled worden thuis of op kantoor? De toffe startup GYLD maakt het mogelijk. DoubleWeb heeft voor GYLD de WordPress website ontwikkeld waarin gebruik gemaakt wordt van de backoffice functionaliteiten van Salonized.

Webdevelopment

Duidelijke presentatie van de producten en diensten binnen een doeltreffende WordPress website. DoubleWeb is verantwoordelijk geweest voor het vernieuwen van de website en een succesvolle migratie naar het nieuwe design zonder verlies van posities in Google.

Webdevelopment Design

Ask Me Now hebben we verder geholpen met een chique unieke uitstraling. Zowel de huisstijl als de website is door DoubleWeb ontwikkeld.

Webdevelopment Design

In samenwerking met designbureau Faker.Agency heeft DoubleWeb de techniek geleverd voor dit unieke merk in maatwerk zadels. Deze WordPress website is door de klant volledig zelf te beheren en voldoet aan alle standaarden van het huidige internet.

Webdevelopment

Conversiegericht, toegankelijk, snel en vindbaar. Dat zijn de 4-focuspunten geweest tijdens de design en ontwikkeling van de nieuwe WordPress website van Student Verhuis Service. Dé marktleider op het gebied van voordelige particuliere- en zakelijke verhuizingen.

Webdevelopment Online strategie

Van der Vlist geeft het schildersambacht generatie op generatie door. Kwaliteit en creativiteit staat bij deze lokale schilder hoog in het vaandel. Met een ludiek design en een solide techniek staat er een website die klaar is voor de toekomst.

Webdevelopment Design

Evert Vink levert betrouwbare merken voor een scherpe prijs. Met een zoekmachine vriendelijke techniek scoort deze website hoog op diverse interessante zoektermen in Google. Een goed voorbeeld waarbij de samenwerking met onze collega’s van DoubleSmart resulteert in aanvragen en nieuwe klanten.

Webdevelopment

Met meer dan 35 jaar ervaring is Rijschool Boomsluiter een écht begrip uit de regio. In samenwerking met partner De Businessbooster hebben we de website volledig in een nieuw jasje gestoken.

Webdevelopment

Enthousiast geworden over ons werk? Neem dan contact met ons op! Vraag offerte aan