• Alles
  • Webdevelopment
  • Design
  • Online strategie

De vastgoed expert in regio Haarlemmermeer en Schiphol. In deze website komen de verschillende bedrijfsactiviteiten van Schenk terug. Daarnaast heeft de website een koppeling met Super Office voor het dagelijks ophalen van de objecten die Schenk Makelaars te bieden heeft.

Webdevelopment Design

Wilt u uw huis snel verkopen, zonder onzekerheid, stress en frustratie? Uw woning snel verkopen begint bij Mercari. DoubleWeb heeft een conversiegerichte website ontworpen waarbij het gemak van een woning aanmelden voorop staat.

Webdevelopment Design Online strategie

Het concept van MT Hekwerken is simpel: de beste kwaliteit tegen de beste prijs. De webwinkel moest deze kwaliteit ook uitstralen, en dat is gelukt!

Webdevelopment Design Online strategie

Ubisoft Entertainment is een Franse ontwikkelaar en uitgever van computerspellen. Voor de Benelux store van Ubisoft is er door DoubleWeb een pagina template ontwikkeld die in Salesforce geladen kan worden.

Webdevelopment

We-ID is één van de zes eHerkenning leveranciers van Nederland. Onder andere een migratie van de oude naar de nieuwe naam en de online strategie is met een nauwe samenwerking succesvol afgerond. Op basis van de nieuwe uitstraling is er een frisse en moderne website ontworpen en ontwikkeld.

Webdevelopment Design Online strategie

Meedenken en creativiteit zitten in het DNA van Delta Makelaars. Met deze persoonlijke en unieke website stralen ze dit ook online uit. Deze makelaars website is voorzien van een RealWorks koppeling om alle objecten van Delta Makelaars weer te geven.

Webdevelopment Design

Een flexibel opgebouwde website voorzien van elementen die onderscheidend zijn in een competitieve branche. Dit zijn de uitgangspunten geweest tijdens de ontwikkeling van de nieuwe website voor Van ’t Hof. Regionaal één van de grotere makelaarskantoren met een uiteenlopend dienstenaanbod.

Webdevelopment Design Online strategie

Herkenbaarheid en een persoonlijk gevoel, dat is wat de WordPress website van A. Molenaar B.V. uitstraalt. Door de vele afbeeldingen en video’s is het direct duidelijk wat A. Molenaar B.V. doet. Naast de informatieve pagina’s is er ook een maatwerk bestelmodule voor het bestellen van zand grond en meer.

Webdevelopment Design Online strategie

Het PVOAA is een samenwerking tussen het georganiseerde bedrijfsleven, de Amsterdam-Amstelland gemeenten, de politie van Amsterdam en het Openbaar Ministerie. Als WordPress specialist hebben wij een website ontwikkelt waar ondernemers tips en nieuws kunnen terugvinden.

Webdevelopment Design Online strategie

Een informatieve website met een speels en kleurrijk uiterlijk is ons doel geweest tijdens het uitdenken van de nieuwe website voor het Coenecoop College. Zowel aantrekkelijk voor de leerlingen als de ouders van de leerlingen.

Webdevelopment Design

Bij Toolservice kun je terecht voor keuringen en onderhoud aan machines en gereedschap, zowel in de eigen werkplaats als op locatie. Dit bedrijf nam bij ons een totaalpakket af: zij hadden niet enkel een website nodig, maar ook een merkstrategie en een logo met huisstijl.

Webdevelopment Design Online strategie

Een frisse en gebruiksvriendelijke WordPress website. Reserveringen voor diverse markten kunnen gemakkelijk geplaatst worden via de maatwerk reserveringsmodule die speciaal voor Dynamic Promotions is ontworpen en ontwikkeld.

Webdevelopment Design

Met al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van ultrasoontechniek is A.D. Jansen Zwolle B.V. de nr. 1 ultrasoon reiniger specialist online. Wij hebben ze verder geholpen met het moderniseren van zowel de huisstijl als de website.

Webdevelopment Design

In 2017 hebben we een website ontwikkeld voor de KlanthousiasmeFabriek, in 2019 hebben we deze omgebouwd naar een multisite netwerk waardoor er met één WordPress installatie twee websites draaien. Voor beide labels dezelfde layout met een unieke huisstijl.

Webdevelopment Design Online strategie

Een unieke moderne uitstraling voor een vooruitstrevend bedrijf. Umbrella was op zoek naar een website waar zowel hun diensten als producten op een duidelijke manier weergegeven konden worden voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Webdevelopment Design

Het bedrijfseconomisch adviesbureau Jac’s Den Boer en Vink klopte aan bij DoubleWeb voor een moderne look. Door het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl en een moderne WordPress website hebben we hier gehoor aan gegeven. Middels flexibele elementen is deze website gemakkelijk te beheren voor de medewerkers van Jac’s Den Boer en Vink.

Webdevelopment Design Online strategie

De splinternieuwe website van M@ heeft door het unieke design met veel visuele elementen een eigentijdse en herkenbare uitstraling. Een knap staaltje ‘mobile first’!

Webdevelopment Design

Duidelijke presentatie van de producten en diensten binnen een doeltreffende WordPress website. DoubleWeb is verantwoordelijk geweest voor het vernieuwen van de website en een succesvolle migratie naar het nieuwe design zonder verlies van posities in Google.

Webdevelopment Design

Conversiegericht, toegankelijk, snel en vindbaar. Dat zijn de 4-focuspunten geweest tijdens de design en ontwikkeling van de nieuwe WordPress website van Student Verhuis Service. Dé marktleider op het gebied van voordelige particuliere- en zakelijke verhuizingen.

Webdevelopment Online strategie

Van der Vlist geeft het schildersambacht generatie op generatie door. Kwaliteit en creativiteit staat bij deze lokale schilder hoog in het vaandel. Met een ludiek design en een solide techniek staat er een website die klaar is voor de toekomst.

Webdevelopment Design

Evert Vink levert betrouwbare merken voor een scherpe prijs. Met een zoekmachine vriendelijke techniek scoort deze website hoog op diverse interessante zoektermen in Google. Een goed voorbeeld waarbij de samenwerking met onze collega’s van DoubleSmart resulteert in aanvragen en nieuwe klanten.

Webdevelopment

Met meer dan 35 jaar ervaring is Rijschool Boomsluiter een écht begrip uit de regio. In samenwerking met partner De Businessbooster hebben we de website volledig in een nieuw jasje gestoken.

Webdevelopment

Enthousiast geworden over ons werk? Neem dan contact met ons op! Vraag offerte aan